Seba|Dertit napisał:
Oj przydadza sie przydadza a kaziu jak taki bedziesz niecierpliwy to może w testach pomożesz bo za niedługo (przy wszytskim dobrym około tygodnia) test serv stać bedzie.
jasne mowisz masz ;-) w przerwach miedzy pracą, spaniem i kibelkiem bede grywał
tylko czekam na sygnał
Jak cos to serv test bedzie w godzinach od 20 do 22 w piatki dłuzej ale pierszeństwo beda miały osoby zwiazane z projektem ale kilku wolnych graczy sie przyda. Serv postaram sie podnieść możliwe najszybciej. Teraz jset to wyłacznie uzależnione od tego kiedy nowy komp odbiore i postawie zeby działał poźniej biore sie za stawiane servera. OCZYWISCIE BEDZIE TO TYLKO TEST głowny bedzie prowadził Pyriel.
GM Team Member
Server powstaje na nowo duzo lepszy i na dlugo... bedzie super testy w ciagu tygodnia sie rozpoczna... Pozdrawiam
Seba|Dertit napisał:
Sieć skonfigurowana router tez teraz w najbliżych dniach stawiamy server tewstowy
a mam pytanie. Czy bedziemy testowali wersje czy wersje + ustawienia ?? Pozatym ja dawno nie gralem w mu i nie mam zadnej instalki:) podajcie wersje wczesniej zebym mogl sobie sciągnąć
no jak te pliki i klient co mam podejda to jutro mam juz zamiar stawiać taki mam plan i mam zamiar go zrealizowac ale co wyjdzie ale jak cos to nie bedzie za duzo osob moglo grac naraz bo ja niestety super łaczem nie dysponuje ale jak beda osoby do testów potrzebne to dam znac tutaj najpierw trzeba postawic i odbugowac.